Stapel (1+)

“Een stille, geconcentreerde stapelaar en een beweeglijke omgooier. De stapelaar zingt zijn blokken omhoog en de omgooier trommelt ze naar beneden. Stapel is een tekstloze muziekvoorstelling over ontdekken, bouwen en afbreken. Met blokken en bouwstenen als percussie-instrumenten en een harp als de hoogste toren. Een intuïtief spel met de zwaartekracht en een speelse ontdekkingstocht vol muzikale bouwstenen.”

Speellijst

Dag
Datum
Tijd
Speelplek - Locatie
Telefoon
 
zo
29 sep 2024
09:30
Theater Veerensmederij - Amersfoort
0332020929

Trailer

Over de makers

Frisse Oren
Frisse Oren wil zo veel mogelijk kinderen van 0 t/m 6 jaar live gespeelde en nieuw geschreven muziek laten beleven in buurtcentrum, school, park en concertzaal. De poëtische en tegendraadse muziekvoorstellingen van collectief Frisse Oren raken zowel kinderen als hun (groot)ouders op esthetisch, inhoudelijk en emotioneel vlak. Er wordt dicht op het publiek gespeeld. De voorstellingen zijn non-verbaal en dat maakt ze toegankelijk voor alle jonge kinderen, ouders en grootouders, van welke culturele achtergrond dan ook

Dit programma is onderdeel van September Me, muziekfestival voor ontdekkers en verdwalers.
September Me maakt Amersfoort van 26 – 29 september 2024 voor de achtste keer tot hét centrum van de klassieke muziek. Artistiek leider Ragazze Quartet stelde met een nieuwsgierige en open blik opnieuw een bijzonder multidisciplinair festivalprogramma samen voor jong en oud. Componisten, musici en kunstenaars reflecteren op creatieve en inspirerende wijze op het thema van dit jaar: Uit Liefde.

credits
muziek, harp, tenor Daan Verlaan

muziek, percussie Yung-Tuan Ku

regie, vormgeving Malou van Sluis

vormgeving, kostuums Udo Thijssen

instrumentenbouw Bert van Bommel
lichtontwerp Samia te Nuijl & Rudi van Hest

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren.