Kaarten

Informatie over de online verkoop en de losse kaartverkoop aan de kassa, openingstijden, betaalwijzen, rolstoelplaatsen, boventiteling, wachtlijsten, omboeken en de webshop.

KASSA

Openingstijden
Maandag t/m donderdag van 13.00 – 17.00 uur kunt u telefonisch kaarten bestellen via 033 2020929. Mits de voorstelling niet is uitverkocht, zijn de losse kaarten op de dag zelf verkrijgbaar bij de kassa in het theater de Veerensmederij, geopend op reguliere voorstellingsdagen vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling.

Vraag of opmerking?
Laat het ons weten via kassa@veerensmederij.nl

Betaalwijzen
Het verschuldigde bedrag kun je betalen via iDEAL of de Podium Cadeaukaart. Zodra de betaling is voldaan, worden de kaarten per mail toegestuurd. Bij de kassa op locatie kun je alleen pinnen.

Kortingen
De Veerensmederij geeft korting op de toegangsprijs bij het tonen van een CJP pas. Voor studenten geldt hetzelfde tarief als de CJP houders. De Veerensmederij is ook aangesloten bij We Are Public met een selectie van voorstellingen en concerten.

Rolstoel- en begeleidersplaatsen
Kaarten voor de rolstoelplaatsen zijn alleen online en telefonisch te bestellen. Er zijn 3 rolstoelplaatsen en 3 begeleidersplaatsen per voorstelling beschikbaar (zie de rolstoelicoontjes op de zaalplattegrond).

Voorzieningen
Bij de Veerensmederij kun je voor de deur (gratis) parkeren en er is een mindervalidentoilet aanwezig.

Voor slechthorenden heeft Holland Opera een ringleidingsysteem. De neklus is bij de kassa verkrijgbaar en kosteloos te gebruiken. Daarna weer terug in te leveren bij de kassa.

Laatkomers
Na aanvang van de voorstelling is het niet meer toegestaan om de zaal te betreden. De Veerensmederij kiest hiervoor opdat de zittende bezoekers tijdens de voorstelling niet gestoord worden.

Omboeken
Kaarten kunnen tot 7 dagen voorafgaand aan de voorstelling worden omgeboekt, neem hiervoor contact op met de kassa via 033 2020929.

Wil je kaarten verkopen of ruilen voor een andere datum in een tijdverstek van minder dan 7 dagen voorafgaand aan de voorstelling? Dan kun je via onze Facebook pagina een bericht plaatsen. Wij nemen geen kaarten terug.

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren.