Krijtje Mij (4+)

Krijtje Mij is een interactief en speels dansfeest voor het hele gezin. Een ontmoeting tussen kinderen, volwassen bezoekers en dansers, een kennismaking met als ingrediƫnten elkaars bewegingen en krijt. Samen creƫren dansers en publiek een uniek levend schetsboek, waarin gezamenlijk wordt getekend, gedanst en beleefd.

Krijtje Mij begint al buiten het theater. Speelse krijttekeningen voeren kinderen en hun ouder(s)/begeleider(s) spelend, speurend, hinkelend, huppelend naar de theaterzaal. Daar nemen zij geen plaats in een stoel maar op het podium! Voor hun ogen ontpopt zich een duet op een speelveld van steeds veranderende krijttekeningen. Zij zien, horen en voelen de dansers van heel dichtbij en ontdekken dat zij zelf midden in een getekende danstuin zitten. Ze mogen die danstuin zelf verder vormgeven. Samen maken ze herinneringen; ik krijt jou en jij krijt mij!

De voorstelling ontmoet het publiek met open armen en neemt hen al dansend mee de vloer op, het verhaal in. Kinderen en volwassenen ontdekken samen de magische wereld van dans door spelenderwijs te proberen, gebruik te maken van elkaars lijf en door op zoek te gaan naar verschillende oplossingen. De voorstelling biedt volwassene en kind oprechte tijd voor elkaar waardoor ze elkaar op een andere manier kunnen ontmoeten.

Speellijst

Dag
Datum
Tijd
Speelplek - Locatie
Telefoon
 
vr
01 nov 2024
14:00
Veerensmederij - Amersfoort
033 2020920
Bestellen

MAKERS

Concept: Stefan Ernst en Sophie van Heesewijk

Dansers: Aaliyah Bui & Laura Martens

Choreografie: Kiki Boot en Ivan Montis

Kostuums: Mieke Kockelkorn

Techniek: TheaterVogels

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren.