Archief

BULLYBULLY 3+

de Volkskrant ★★★★ - "Regisseur René Geerlings brengt het herkenbare machtsconflict van de twee 'leiders' terug naar de essentie. En dat is een essentie die zelfs een peuter kan begrijpen."

Severade

De stuwende, expressieve muziek van de Nederlands-Oekraïense componist Maxim Shalygin pakt je bij de lurven, of je wilt of niet. Naast de acht akoestische instrumenten van het Cello Octet horen we de elektrische cello van Maya Fridman én een futuristisch robotinstrumentarium dat kunstenaar Rob van den Broek speciaal voor het stuk ontwierp.

Pynarello Passion feat. Kobra

Pynarello zoekt verbinding met de zeven zangeressen van a-capella ensemble Kobra, voor een muzikaal alternatief in de passietijd. In deze nieuwste passie staat het perspectief van de vrouw centraal. Er klinkt muziek rondom moeder Maria, divers werk van vrouwelijke componisten uitgevoerd door fantastische musici.

CELLOKRIJGERS (6+)

De Cellokrijgers laten hun strijkstokken als zwaarden kletteren. Ze strijken een doolhof van onbekende klanken uit hun cello’s waar de tegenstander in verdwaald raakt. Met humor en spannende muziek bewegen de Cellokrijgers zich sierlijk door de strijd. 

Met composities van Bartók, Ligeti en Glass.


‹ eerste < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 > laatste ›