Archief

Lente-uitjes: Dromenblazers (6+)

Lente-uitjes: Zondag 25 februari 15.00 uur

Dromenblazers is een vrolijk concert waarin de vier mannen van het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet op een magische wijze soepel switchen tussen verschillende muziekstijlen van Gershwin, Satie, Mahler en Dvoƙák. Want in dromen kan alles!

Don Quichot en Sacha Pancha (7+)

Een geestig, poëtisch verhaal over een zonderlinge oude man en een achtjarig meisje die samen de wereld in trekken. En als die grijs is en grauw, dan maken ze er zelf één, met hele andere kleuren!

Het stoere prinsesje 5+

Lenteuitjes: Woensdag 21 februari 15.00 uur

Een voorstelling over een prinses zonder prinsessenjurk. Hoe voel je wat het juiste pad is voor jou? En wat kan je doen als de mensen om je heen een heel ander pad voor jou willen dan jij zelf in gedachten hebt? Een voorstelling over een prinses zonder prinsessenjurk, die ervoor kiest om geen koningin te worden maar te doen waarvan ze zelf echt houdt. 

 

Help, Helikopterouders!

Een actuele en hilarisch herkenbare familievoorstelling vol interactie voor alle Curlingvaders, Tiger Moms, Pizzapapa’s, Loedermoeders én hun kinderen. Herkenbaar voor alle kinderen én hun opvoeders; goed nagesprek gegarandeerd. 


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 > laatste ›