Kaarten

Informatie over de online verkoop en de losse kaartverkoop aan de kassa, openingstijden, betaalwijzen, rolstoelplaatsen, boventiteling, wachtlijsten, omboeken en de webshop.

KASSA

Openingstijden

Maandag t/m donderdag van 13.00 – 17.00 uur kunt u telefonisch kaarten bestellen via 033 2020929. Mits de voorstelling niet is uitverkocht, zijn de losse kaarten op de dag zelf verkrijgbaar bij de kassa in het theater de Veerensmederij, geopend op reguliere voorstellingsdagen vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling.

Vraag of opmerking?

Laat het ons weten via kaarten@veerensmederij.nl

Betaalwijzen

Het verschuldigde bedrag kunt u betalen via iDEAL of de Podium Cadeaukaart. Zodra de betaling is voldaan, worden de kaarten per mail toegestuurd. Bij de kassa op locatie kunt u alleen pinnen.

Kortingen

De Veerensmederij geeft korting op de toegangsprijs bij het tonen van een CJP pas. Voor studenten geldt hetzelfde tarief als de CJP houders. De Veerensmederij is ook aangesloten bij We Are Public met een selectie van voorstellingen en concerten.

Rolstoel- en begeleidersplaatsen

Kaarten voor de rolstoelplaatsen zijn alleen online en telefonisch te bestellen. Er zijn 3 rolstoelplaatsen en 3 begeleidersplaatsen per voorstelling beschikbaar (zie de rolstoelicoontjes op de zaalplattegrond).

Voorzieningen

Bij de Veerensmederij kunt u voor de deur (gratis) parkeren en er is een mindervalidentoilet aanwezig.

Voor slechthorenden heeft Holland Opera een ringleidingsysteem. De neklus is bij de kassa verkrijgbaar en kosteloos te gebruiken. Daarna weer terug in te leveren bij de kassa.

Laatkomers

Na aanvang van de voorstelling is het niet meer toegestaan om de zaal te betreden. De Veerensmederij kiest hiervoor opdat de zittende bezoekers tijdens de voorstelling niet gestoord worden.

Omboeken

U kunt uw kaarten tot 7 dagen voorafgaand aan de voorstelling omboeken, neem hiervoor contact op met de kassa via 033 2020929.

Wilt u kaarten verkopen of ruilen voor een andere datum in een tijdverstek van minder dan 7 dagen voorafgaand aan de voorstelling? Dan kunt u via onze Facebook pagina een bericht plaatsen; geïnteresseerden nemen dan mogelijk rechtstreeks contact met u op. Gebruik geschiedt op eigen risico. Wij nemen geen kaarten terug.