Dit seizoen

BRIEVEN VAN BEETHOVEN

Zaterdag 25 februari 2023

De grootvader van Daantje was een beroemd dirigent. Haar vader heeft zijn hammerklavier geerfd. De schrik, maar ook sensatie slaat beide om het hart als ze in de vleugdel een kistje met Brieven van Beethoven vinden.

MIJS MET DE ZWAVELSTOKJES

★★★ de Volkskrant:

'Ook in Roodhapje en Meermeisje nam Holland Opera gruwelijke sprookjes effectief onder handen. In Mijs met de zwavelstokjes is het zielige origineel getransformeerd naar een verrassend aangename voorstelling met dans, film, humor en vooral veel niet-zielige muziek. 

KRIJG DE KLEURE! (4+)

zondag 5 maart 2023

Was de kleur er altijd al en zie je hem nu pas? Heb jij zelf de kleur veroorzaakt? Hoe klinkt kleur eigenlijk? Ragazze Quartet neemt je mee in een muzikale dans door een kleurrijke, fantasievolle en altijd veranderende wereld. In een spannende choreografie spelen zij strijkkwartetrepertoire van toen en nu.

HET GEHEIM VAN SIMSON 8+

 

zondag 26 maart

Kindermuziekweek 2023: Raadsels, jaloezie en verraad. Een verhaal dat leest als een jongensboek. Op muziek van G.F. Händel. En de tekst is geschreven door Simon van der Geest. Hij schreef ook de Zapp Mattheus en won 2 keer een gouden griffel. 


‹ eerste < 1 2 3 4 5 > laatste ›