Dit seizoen

Pynarello speelt Tsjaikovski

Zondag 1 oktober 11.00 uur

In opdracht van Pynarello maakte Hugo Bouma een bijzondere bewerking van de eerste twee delen van Souvenir de Florence van componist Tsjaikovski voor kamerorkest. De herinneringen van Tsjaikovski worden aangevuld met persoonlijke muzikale herinneringen van een aantal Pynarelli. 

Kika Sprangers Quintet

Zaterdag 7 oktober 20.30 uur

Met haar fluwelen geluid, sprankelende klanktaal en meeslepende composities behoort de Nederlandse saxofonist Kika Sprangers tot een van de meest hartveroverende musici die ons land rijk is.  Jazzpoëzie die je dwingt om je over te geven aan je verbeelding.

Medusa: Maya Fridman

Zondag 8 oktober 15.00 uur

We hebben allemaal wel eens gehoord van de Griekse mythologische monsterlijke figuur van Medusa, maar wat gaat er nu eigenlijk achter haar verhaal schuil? Medusa is een vierdelige cyclus voor cello, stem en elektronica. Topcellist Maya Fridman speelt o.a. Suite no. 1 van Bach en nog veel meer.

Micro...de dingen komen in opstand

Herfststukjes: zondag 15 oktober 

We nodigen je uit om de magie te zien die verscholen ligt in alledaagse spullen. Kom mee naar een fantasiewereld waarin elfjes en trollen zijn vervangen door brandblusapparaten en stopcontacten.


‹ eerste < 1 2 3 4 5 6 7 8 > laatste ›