De Geheime Club (6+)

Laat jij je graag verrassen? Ben je gekker op de verrassing dan de chocolade van een verrassingsei? Of wil je even wat anders en ben je toe aan iets onverwachts? Dan is De Geheime Club helemaal voor jou bedoeld.

De Geheime Club: niemand weet nog wat het is, en het kan van alles zijn. Zijn het solo’s, één groot stuk of duetten? Niets is zeker, behalve dat vier nieuwe makers samenkomen in De Geheime Club en zij het wel weten.

Is er dan verder niets zeker? Jawel. Het is een voorstelling van BonteHond voor 6+ en het duurt maximaal een uur. De Clubleden hebben autonoom samengewerkt en zijn door Judith Faas op artistiek niveau geadviseerd.

De Geheime Club, één groot mysterie maar wellicht straks niet meer voor jou! Dit wil je niet missen. Na afloop ontkennen wij alles.

woensdag 18 oktober 15.00 uur

Deze voorstelling is onderdeel van Herfststukjes, jeugdtheater in de vakantie. Een gezamenlijk project van Stadsschouwburg Utrecht, Theater Kikker, Podium Hoge Woerd, De Lieve Vrouw, Bibliotheek Utrecht, Flint, Theater Veerensmederij en Aan de Slinger. Om zoveel mogelijk kinderen in de provincie Utrecht te laten beleven hoe mooi theater is.

Speellijst

Dag Datum Tijd Speelplek - Locatie Telefoon Kaarten
wo 18 oktoberokt 2023 15:00 Veerensmederij - Amersfoort 033-2020929 Online bestellen

Makers

CONCEPT, MUZIEK & SPEL: Geheim 

BONTEHOND
BonteHond is een van de BIS jeugdgezelschappen en is gevestigd in Flevoland. Het gezelschap neemt altijd een loopje met de werkelijkheid en ze laten zich niet graag in een hokje plaatsen. Bonte Hond werd opgericht in 2005 en inmiddels 
spelen ze van Almere tot Bangalore, in schouwburgen en voetbalkantines, op zomerse festivals en drukke scholen. Daarnaast doen ze veel aan educatie. In alles wat ze doen roepen ze op om ruim en autonoom te denken. Blijf jezelf, laat je niet in een keurslijf persen. Kinderachtig is geen scheldwoord bij BonteHond.

Locatie

Theater Veerensmederij

direct achter het station van Amersfoort