De Geheime Club (6+)

WIJ ONTKENNEN NOG STEEDS ALLES

Laat jij je graag verrassen? Vind je het geweldig om met feestjes van tevoren niet te weten wat je gaat doen? Ben je gekker op de verrassing dan de chocolade van een verrassingsei? Of wil je even wat anders en ben je toe aan iets onverwachts? Dan is De Geheime Club helemaal voor jou bedoeld.

De Geheime Club: niemand weet nog wat het is, en het kan van alles zijn. Niets is zeker, behalve dat vijf nieuwe makers samenkomen in De Geheime Club en zij het wel weten. Het zijn spelers, performers, zangers, rappers, hiphoppers, spoken word- en circusartiesten. Misschien heb je nog niet van hen gehoord, maar zij zijn meer dan klaar om zich voor te stellen.

Is er dan verder niets zeker? Jawel. Het is een voorstelling van BonteHond voor 6+ en het duurt maximaal een uur. De Geheime Club is de kweekvijver van BonteHond voor talentontwikkeling. Na het werken met nieuwe talenten in SCHOPPEN en De Zijlijn heeft artistiek directeur Judith Faas de smaak te pakken. De Clubleden hebben autonoom samengewerkt en zijn door Judith Faas op artistiek niveau geadviseerd.

De Geheime Club, één  groot mysterie maar wellicht straks niet meer voor jou! Dit wil je niet missen. Na afloop ontkennen wij alles.

De Geheime Club
Een ode aan nieuwsgierigheid.
Daar waar internet alle antwoorden klaar heeft, wordt dit een ode aan het zoeken zonder dat je alle antwoorden vindt.
En is er op elke vraag een antwoord want waar ga je heen als je droomt?
Wie weet er meer: Je grote broer of de juffrouw?
Hoe heet dat grijs-gele ding achter je?
Welke kleur is vriendschap?
Zou je jezelf vertrouwen met een geheim?
Wie heeft klappen bedacht?
Op welke vraag weet jij als enige het antwoord?
Welke vraag zou je stellen aan een supercomputer?

De leden van De Geheime Club vroegen aan een supercomputer: waar gaat de voorstelling over?

Dit is het antwoord
Samen begint de Geheime Club aan een reis vol [GEHEIM] bewegingen, [GEHEIM] melodieën, en een wirwar van [GEHEIM] en [GEHEIM]. In deze avontuurlijke queeste ontdekken ze dat de [GEHEIM] die ze vinden, veel dieper gaan dan ze ooit hadden kunnen [GEHEIM]. Durf jij met hen mee te gaan in deze raadselachtige zoektocht naar [GEHEIM]?


woensdag 18 oktober 15.00 uur

Deze voorstelling is onderdeel van Herfststukjes, jeugdtheater in de vakantie. Een gezamenlijk project van Stadsschouwburg Utrecht, Theater Kikker, Podium Hoge Woerd, De Lieve Vrouw, Bibliotheek Utrecht, Flint, Theater Veerensmederij en Aan de Slinger. Om zoveel mogelijk kinderen in de provincie Utrecht te laten beleven hoe mooi theater is.

Speellijst

Dag Datum Tijd Speelplek - Locatie Telefoon Kaarten
wo 18 oktoberokt 2023 15:00 Veerensmederij - Amersfoort 033-2020929 Online bestellen

Trailer

Makers

CONCEPT, MUZIEK & SPEL: Geheim 

BONTEHOND
BonteHond is een van de BIS jeugdgezelschappen en is gevestigd in Flevoland. Het gezelschap neemt altijd een loopje met de werkelijkheid en ze laten zich niet graag in een hokje plaatsen. Bonte Hond werd opgericht in 2005 en inmiddels 
spelen ze van Almere tot Bangalore, in schouwburgen en voetbalkantines, op zomerse festivals en drukke scholen. Daarnaast doen ze veel aan educatie. In alles wat ze doen roepen ze op om ruim en autonoom te denken. Blijf jezelf, laat je niet in een keurslijf persen. Kinderachtig is geen scheldwoord bij BonteHond.

Locatie

Theater Veerensmederij

direct achter het station van Amersfoort