KLeuR+

Spetterende dans door een kleurrijke wereld

Drup, spetter, klets. Een danseres beweegt zich door de ruimte. Niet in haar eentje, maar gevolgd door allerlei kleuren verf.

Ze sluipt, rolt en draait over een papieren vloer en laat gekleurde sporen achter in rood, blauw, geel en groen. Langzaamaan ontstaat er een kleurrijk schilderij, niet alleen gemaakt met kwasten, handen en vingers, maar met het hele lichaam.

KLeuR+ is een dansvoorstelling voor iedereen vanaf 2 jaar. Language no problem!

Danseres Candela Murillo ontving voor spel/dans in KLeuR+ de zilveren krekel voor 'meest indrukwekkende podiumprestatie'. Zilveren Krekel is de belangrijkste Nederlandse jeugtheaterprijs. 

Jury Zilveren Krekel: ‘Als je als tweejarige in de zaal zit bij Candela Murillo heb je het goed getroffen. Haar zachte maar dwingende ogen maken verbinding en laten je niet meer los. In zowel Kleur als in Klank komen dans, muziek en decor mooi samen dankzij Murillo’s souplesse en gevoel voor timing. De dans ontstaat organisch; ze lijkt soms zelfs verrast door haar eigen onverwachte bewegingen. Candela benut de ruimte die ze heeft optimaal en tovert het theater om tot haar eigen magisch universum.’

Speellijst

Dag Datum Tijd Speelplek - Locatie Telefoon Kaarten
vr 04 maart 2022 11:00 Veerensmederij - Amersfoort 033-2020929 Online bestellen

Foto's

Makers

Een productie van Dadodans
CONCEPT Gaia Gonnelli
CHOREOGRAFIE Gaia Gonnelli i.s.m. Candela Murillo
DANS Candela Murillo
MUZIEK Wiebe Gotink
VORMGEVING Tessa Verbei
LICHTONTWERP Ellen Knoops
ARTISTIEK ADVIES Katerina Dietzová

CAMPAGNEFOTO'S Tomek Dersu Aaron

Locatie

Theater de Veerensmederij