Passie Highlights op Palmzondag

Stel: je bent nieuwsgierig naar de Matthäus-Passion maar je twijfelt of je het tweekeer anderhalf uur uithoudt met Bach. Voor die mensen komt Pynarello als geroepen, net als voor iedereen die niet zo vertrouwd is met het fenomeen passiemuziek.

Bach schreef waanzinnig mooie aria’s, met melodieën die de eeuwen met gemak doorstaan. Het omgekeerde kan natuurlijk ook: je kunt de melodie van ‘Erbarme dich’ dromen maar je hebt het nog nooit live gehoord. Voor al die mensen duikt Pynarello in de wereld van de muziek rond Goede Vrijdag en Pasen. Niet alleen van Bach – zowel zijn Matthäus als zijn Johannes – maar ook van Pergolesi en andere componisten die zich lieten inspireren door het Bijbelverhaal.

In Pynarello-stijl: pakweg tien hoogtepunten uit passies binnen een uur, toegankelijk zonder kerkbankgevoel.

GEANNULEERD

Tot onze spijt moeten wij de voorstelling Passie Highlights op Palmzondag van Pynarello op zondag 5 april annuleren vanwege de aangekondigde maatregelen ten aanzien van het coronavirus.

Muziektheater de Veerensmederij en Pynarello hebben gekeken naar diverse mogelijkheden, maar helaas kan het concert op zondag 5 april niet verplaatst worden naar een andere datum. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om de voorstelling te annuleren.

Speellijst

Dag Datum Tijd Speelplek - Locatie Telefoon Kaarten
zo 05 april 2020 11:00 Veerensmederij - AMERSFOORT (GEANNULEERD) 033 - 2020929

Foto's

Locatie

Theater de Veerensmederij
Soesterweg 330, 3812 BH Amersfoort