Toegankelijkheid

Deze voorzieningen zijn van toepassing voor theater de Veerensmederij, Amersfoort

Slechthorenden

Voor slechthorenden heeft de Veerensmederij een ringleiding systeem. U hangt de neklus om uw hals en sluit het apparaatje aan op uw gehoortoestel. Vervolgens zet u uw gehoorapparaat op T-stand; deze stand is speciaal bedoeld voor het ontvangen van het nek-ringleiding signaal. Het geluid wordt nu inductief op uw gehoorapparaat overgedragen.

U kunt bij uw gehoorspecialist aanvragen welke stand voor uw gehoortoestel van toepassing is als u gebruik wilt maken van de nek-ringleiding. De neklus is bij de kassa verkrijgbaar en kosteloos te gebruiken. Wij verzoeken u de neklus na het einde van de voorstelling weer in te leveren bij de kassa.

Wilt u hier gebruik van maken, neem dan contact op met de kassa via 033 2020929 of info@hollandopera.nl.

Slechtzienden

Het is mogelijk om plaatsen te reserveren voor slechtzienden. Wij proberen u dan altijd op één van de eerste rijen dichtbij het podium te plaatsen.

Wilt u deze plaats(en) bespreken, neem dan contact op met de kassa via 033 2020929 of info@hollandopera.nl.
 
Rolstoelgebruikers

De Veerensmederij is toegankelijk voor bezoekers in een rolstoel. Het theater is gelijkvloers en er is een invalidetoilet aanwezig. In de zaal zijn per voorstelling 2 invalideplaatsen beschikbaar aan de eerste rij.

Wilt u deze plaats(en) bespreken, neem dan contact op met de kassa via 033 2020929 of kaarten@hollandopera.nl.

Hulphonden zijn welkom, mits vooraf aangemeld via info@hollandopera.nl.